Een leuke, gezellige activiteit met vrienden of familie organiseren? Op afspraak houden wij op de woensdag workshops bier brouwen voor kleine groepjes (max. 6 personen, we voegen geen groepen samen dus je brouwt altijd met je eigen groep) midden in onze brouwerij. Naast onze grote installatie hebben wij een 50 liter brouwketel gemaakt, speciaal voor workshops. Hier wordt in gebrouwen onder begeleiding van één van de brouwers van Puik.

Tijdens onze workshop wordt er gezamenlijk één batch bier gebrouwen. Van te voren moet een keuze zijn gemaakt uit één van de volgende biertypes: blond, red ale, I.P.A., triple of porter. Dit bier kan vervolgens tijdens de brouw verder gepersonaliseerd worden. De dag start om 10:00 uur met koffie/thee en een uitleg over bier, brouwen en wat iedereen maar weten wil over het brouwproces. Vervolgens start de brouw met alle werkzaamheden die daar bij horen. De brouw zal om ca. 17:00 uur gereed zijn.

Inbegrepen is een lunch en een proeverij van diverse Puik bieren. Na ca. 6 à 7 weken is het bier gereed en wordt jullie eigen gebrouwen bier in een fust afgevuld door de brouwers van Puik.

Op afspraak reserveren wij een tafel voor jullie in ons Puik proeflokaal en zetten daar een tapje met het eigen gebrouwen bier voor jullie klaar, waar jullie vervolgens zelf tappend van kunnen genieten.

Prijs € 550,00 (50% vooruitbetaling)
Reserveren? Stuur een mailtje naar: reserveren@puikbieren.nl

© 2024 Puik Bieren | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Doorrood B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.