Rondleidingen& Workshops

Bij Puik nemen we graag gastvrij alle tijd voor je. Zoals voor een rondleiding of workshop. We dompelen je helemaal onder in onze sfeer van proeven & genieten. Van ons bier, de locatie én jouw gezelschap.

Rondleiding door de Puik brouwerij.

 

*Momenteel zijn de rondleidingen uitsluitend te boeken op zondagen*

De brouwerij van Puik is volledig maatwerk en uniek in zijn soort. Zowel in ontwerp en uitvoering als onderhoud. Benieuwd naar de oorsprong van onze bieren? Tijdens de rondleiding bieden wij jou een kijkje in de “keuken” van Puik. Een rondleiding in de brouwerij duurt circa 45 minuten en wordt afgesloten in het proeflokaal onder het genot van een Puik bierproefplankje met 3 proefglazen. Reserveren kan hier onder via de site, plaatsen zijn gelimiteerd dus boek nu snel jouw tickets! Voor aanvullende vragen kun je ons mailen via reserveren@puikbieren.nl

Meer info

Workshop bierbrouwen

Een leuke, gezellige activiteit met vrienden of familie organiseren? Op afspraak houden wij op de woensdag workshops bier brouwen voor kleine groepjes (max. 6 personen, we voegen geen groepen samen dus je brouwt altijd met je eigen groep) midden in onze brouwerij. Naast onze grote installatie hebben wij een 50 liter brouwketel gemaakt, speciaal voor workshops. Hier wordt in gebrouwen onder begeleiding van één van de brouwers van Puik.

Tijdens onze workshop wordt er gezamenlijk één batch bier gebrouwen. Van te voren moet een keuze zijn gemaakt uit één van de volgende biertypes: blond, red ale, I.P.A., triple of porter….

Meer info

Puik op
Social

Over Puik Bieren is altijd wel iets nieuws te vertellen. Zoals over unieke, kersverse smaken, leuke events of zomaar een cadeautip om te geven of te krijgen. Volg Puik daarom op de socials. Maar pas op… je krijgt er heel veel trek van!

© 2024 Puik Bieren | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Doorrood B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.