Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren: het grote genieten kan beginnen…

Welkom bij Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren. Waarom de naam Puik? Wij houden niet echt van de kwalificatie ‘goed’. Maar wel van de overtreffende trap van goed: en dat is…Puik! Daarom staat ons merk Puik voor alles waarin we met Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren geloven. Van ontvangst tot rondleiding, van proeverij tot en met onze gastvrijheid; we gaan voor puike professionaliteit. Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren bestaat officieel sinds 2015 en is inmiddels vanaf 2020 gevestigd op een toegankelijke en mooie locatie aan de Beekstraat in hartje centrum Apeldoorn

Je Puik Biertje wordt voor je ogen geboren

Wil je Puik ontdekken? Kom dan gewoon naar de sfeervolle brouwerij met proeflokaal in hartje Apeldoorn! Het gastvrije concept op maar liefst 500 m2 van Puik ís ook uniek en garandeert volop leven in de brouwerij. Ons sfeervolle proeflokaal met groot terras aan de Beekstraat nodigt uit tot relaxen en de tijd nemen. Met lekkere muziek en regelmatig zelfs liveoptredens. Je kijkt vanuit het proeflokaal via een glazen wand rechtstreeks de brouwerij in. Je ziet met eigen ogen je speciaalbiertje ontstaan. Hoe gaaf is dat? Je ziet ons brouwteam aan het werk. Sterker nog: via leidingen loopt het Puik Bier rechtstreeks vanuit de brouwerij naar de grootste tapzuil van Apeldoorn. Speciaal op maat gemaakt, wel 12 meter lang en met 24 tappunten met 24 soorten Puik Bier. Je krijgt je Puik Bier vers getapt, uiteraard in een perfect schoon, gepoleerd glas.

Ambachtelijk bierbrouwen vereist geduld

Puik Bier is ambachtelijk gemaakt en dat kost tijd. Dit betekent alle tijd nemen voor de juiste ingrediënten, nergens een compromis doen én de inzet van een brouwerij die volledig voldoet aan onze eisen. Speciaalbier brouwen is een lineair proces, dat zich niet laat versnellen of haasten. Er zijn geen short cuts in onze brouwerij. Bier maken is een organisch proces. Elk Puik Bier heeft zijn tijd nodig om een bepaalde rijpheid en kwaliteit te bereiken. Die tijd géven we ons Puik Bier ook. We hebben heel veel vakkennis, maar brouwen vooral vanuit ons passievolle hart. Puik Bier komt pas uit de tanks of fusten als wij denken dat de tijd daarvoor letterlijk rijp is en geen minuut eerder.

Thuis van Puik Bier genieten

Ben je in ons proeflokaal overtuigd van de smaak en kwaliteit? Dan is onze biershop een absolute aanrader. Alle bieren die we maken, vullen we af in fusten, grote servicetanks of op fles groot en klein. Het assortiment is riant en op fles is het verkrijgbaar in de biershop waar je zó vanuit het proeflokaal in loopt. Ook de flessen met etiketten zijn puik en leverbaar inclusief cadeauverpakking en in setjes zoals de Dappere Drie of de Brutale Zes. Wil je zelf een cadeaupakketje laten samenstellen? Vraag het aan iemand van het Puik team.

© 2024 Puik Bieren | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Doorrood B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.