Onze biercollectie

Kijk! Hier ontdek je het complete Puik assortiment

Wij zijn een microbrouwerij met een uitgebreid assortiment aan biertypes. Omdat de vraag soms zoveel hoger is dan dat de volgende nieuwe ambachtelijke brouw gereed is, kan het soms zijn dat je iets langer moet wachten op jouw favoriete bier. Check voor de actuele voorraad onze biershop in het proeflokaal.

Flessen via onze online partner

Momenteel kun je in de gemeente Apeldoorn, Teuge, de Vecht, Wilp-Achterhoek en Klarenbeek onze bieren op fles bestellen via onze partner: www.vanessenbiershop.nl

JAMSessie

Wanneer je Rock-’n-rollers bij elkaar zet en ze lekker hun gang laat gaan, dan komen daar de mooiste dingen uit. Vandaar dat wij de Puik JAMsessies hebben gelanceerd! De geheel nieuwe bieren worden per editie in kleine batches van slechts 50 liter gebrouwen en zijn uitsluitend te proeven in ons proeflokaal in Apeldoorn. Aan het einde van de line-up zullen wij op basis van jullie beoordelingen op Untappd de hoogst scorende JAMsessie in het groot brouwen. Deze zal dan (net als onze andere ‘greatest hits’) worden uitgebracht op fles in onze biershop én schenken wij deze van de tap!

Kijk op de krijtbordjes in het proeflokaal of vraag ons welke JAMsessie nu op de tap zit!

Barrel Aged bieren

Puik Finest: barrel aged bieren van de tap. In speciaal geselecteerde vaten, zoals whisky, rum, sherry of cognac, lageren wij gemiddeld een jaar langs onze bieren. Langzaam maar gestaag neemt het bier alle smaken en tonen van het specifieke vat op. Dit levert de zogeheten ‘barrel aged bieren’ op. Speciaal hiervoor is Tap25 ontworpen. Een houten vat omgebouwd tot tap. Hierdoor stroomt het ‘barrel aged bier’ direct vanuit het houten vat in je glas! Van sommige vaten wordt een exclusief aantal flessen gebotteld.

Kijk op de krijtbordjes in het proeflokaal of vraag ons welke Puik Fines Barrel Aged nu op de tap zit of te koop staat in onze shop.

© 2024 Puik Bieren | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Doorrood B.V. | Technische realisatie Sieronline B.V.