Puik Tomahop

Puik Tomahop

 

Puik Tomahop is: zwaar, strijdbaar, zoet in de mond en kruidig in de keel. Net zo strijdbaar als deze Tomahop was Yakama Chief Kamiakin. Een indiaan die streed in het gebied waar nu de prachtige Tomahawk hop groeit.

 Puik Tomahop komt het beste tot zijn recht op een temperatuur van 12 tot 16°C, in een schoon en droog ballonglas

 Puik Tomahop met een goed stuk vlees, voor dessert een Crème Brulée en vervolgens als afsluiter nog een Puik Tomahop.

 

 

Puik Tomahop wordt gebrouwen met de volgende ingrediënten:

Veluws water, Pils-, Cara Red en Special B mout, Saaz, East Kent Golding en Tomahawk hop, Kardemom en gist.

Bier 10,2% Vol.Alc / Cat S IBU 33 / EBC 67,
Ontgepasteuriseerd  en ongefilterd gebotteld en gist na op de fles.
Donker en rechtop bewaren (ook in de koelkast).